website. Daarnaast kunt u ook onze showroom bezoeken in Cuijk of Utrecht. Voor een actuele voorraad of aanwezigheid van een staal, kunt u contact met ons opnemen. Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via chat, mail of telefoon via (0)85 8886 750.

" />
Hofmans at Home La Palma 17 160x230
Product niet leverbaar

Vloerkleed La Palma

Hofmans at Home La Palma 17 160x230

Kies hier het gewenste formaat Kies hier de gewenste uitvoering
11
13
15
17
21
22
23
24
69
Dit vloerkleed is ook op maat verkrijgbaar. Staat uw maat er niet bij? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.
Onze internetprijs 875,00
Product niet leverbaar

Profiteer t/m 16 juni van onze kortingen; Neem contact met ons op voor de scherpste prijs

Hofmans at Home La Palma 160 x 230 17

Modern
Wol

Met negen verschillende kleuren heeft u veel keuze binnen deze serie. Dit hoogpolige tapijt biedt rust in uw woning en voelt heerlijk zacht aan wanneer u met blote voeten over het tapijt loopt. Naast twee standaardmaten, is het ook mogelijk om zelf te kiezen welke maat u wilt. 

Onderhoud aan de vloerkleden is mogelijk met de James producten. Deze kan u vinden onder het kopje 'accessoires'. Specifieke informatie vind u in de omschrijving van het product.

LET OP! Wanneer u een op maat gemaakt kleed besteld, is er een geringe kans van +/- 3% op maatafwijking evenals kleurafwijking.

Bent u geïnteresseerd in een vloerkleed van Hofmans at Home?. U kunt de gehele collectie van ons huismerk Hofmans at Home zien op onze website. Daarnaast kunt u ook onze showroom bezoeken in Cuijk of Utrecht. Voor een actuele voorraad of aanwezigheid van een staal, kunt u contact met ons opnemen. Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via chat, mail of telefoon via (0)85 8886 750.

Specificaties

Materiaal: 70% wol, 30% nylon/polyester

 

betaalmethodes
privacybeleid cookiebeleid Update cookie voorkeuren
© Vloerkledenvoordelig.nl
Gebruik van deze site betekent dat u de algemene voorwaarden van CBW erkende woonwinkels accepteert.