Koop óók bij de grootste van de Benelux

U bent van harte welkom in onze vloerkleden showroom

In onze 'vloerkleden showroom' beschikken wij over ontzettend veel soorten vloerkleden / karpetten zoals: hoogpolig, natuurlijk product, modern en perzisch. Onze vloerkleden specialisten geven u graag alle informatie van uw gewenste product. In de showrooms zijn van vrijwel alle vloerkleden aanwezig, is het niet op volledige afmeting dan wel op staal. U kunt de producten dus in het echt zien, de structuur voelen en de kleur vergelijken. 

TIP: mocht u langs willen komen voor een specifiek vloerkleed dan adviseren wij u ten alle tijden om even contact met ons op te nemen zodat u de aanwezigheid van uw specifieke vloerkleed kunt controleren. Dit om teleurstelling te voorkomen.


Showroom Cuijk

In Cuijk bij Nijmegen hebben wij een ruime showroom voor al onze producten. Bezoek onze showroom in Cuijk (alleen mogelijk van maandag t/m vrijdag) maar maak wel eerst een afspraak. Wij maken onderdeel uit van een grote fysieke woonwinkel. Als u geen afspraak maakt en spontaan binnenloopt is de kans groot dat u wordt geholpen door een medewerker van deze woonwinkel. U loopt dan de kans dat aan u geen webshop korting wordt berekend.

Afspraak maken | Routebetaalmethodes
privacybeleid cookiebeleid
© Vloerkledenvoordelig.nl
Gebruik van deze site betekent dat u de algemene voorwaarden van CBW erkende woonwinkels accepteert.