website. Daarnaast kunt u ook onze showroom bezoeken in Cuijk of Utrecht. Voor een actuele voorraad of aanwezigheid van een staal, kunt u contact met ons opnemen. Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via chat, mail of telefoon via (0)85 8886 750.

" />
Hofmans at Home Bonaire 13 80x160
Zeker weten of dit product aanwezig is? Bel ons!
Product niet leverbaar

Vloerkleed Bonaire

Hofmans at Home Bonaire 13 80x160

Kies hier het gewenste formaat Kies hier de gewenste uitvoering
13
17
23
24
41
Dit vloerkleed is ook op maat verkrijgbaar. Staat uw maat er niet bij? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.
Onze internetprijs 160,00
Product niet leverbaar

Profiteer t/m 28 juli van onze kortingen; Neem contact met ons op voor de scherpste prijs

Hofmans at Home Bonaire 80 x 160 13

Modern

Met vijf verschillende kleuren heeft u veel keuze binnen deze serie. Dit tapijt biedt rust in uw woning en voelt heerlijk zacht aan wanneer u met blote voeten over het tapijt loopt. Naast vier standaardmaten, is het ook mogelijk om zelf een maatafmeting te kiezen.

Onderhoud aan de vloerkleden is mogelijk met de James producten. Deze kan u vinden onder het kopje 'accessoires'. Specifieke informatie vind u in de omschrijving van het product.

LET OP! Wanneer u een op maat gemaakt kleed besteld, is er een geringe kans van +/- 3% op maatafwijking evenals kleurafwijking.

Bent u geïnteresseerd in een vloerkleed van Hofmans at Home?. U kunt de gehele collectie van ons huismerk Hofmans at Home zien op onze website. Daarnaast kunt u ook onze showroom bezoeken in Cuijk of Utrecht. Voor een actuele voorraad of aanwezigheid van een staal, kunt u contact met ons opnemen. Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via chat, mail of telefoon via (0)85 8886 750.

Specificaties
betaalmethodes
privacybeleid cookiebeleid Update cookie voorkeuren
© Vloerkledenvoordelig.nl
Gebruik van deze site betekent dat u de algemene voorwaarden van CBW erkende woonwinkels accepteert.