Brinker Grunge Blue 170x230

Vloerkleed Grunge

Brinker Grunge Blue 170x230

Kies hier het gewenste formaat Kies hier de gewenste uitvoering
Blue
Ocean
Red
Silver
Normale prijs € 499,00
Onze internetprijs 499,00

Actie t/m 31 juli: bel direct voor de beste prijs

Brinker Grunge 170 x 230 Blue

Modern
Klassiek

Het ‘Grunge’ vloerkleed maakt deel uit van de nieuwe collectie van Brinker Carpets. De nieuwe collectie staat beter bekend als Patchwork. U heeft de keuze uit zes verschillende designs. Het natuurlijke patroon creëert een landelijk en artistiek effect. Zodoende is het tapijt geschikt voor zowel landelijke als strakke woonomgevingen. De foto’s geven u een mooie eerste indruk van de verscheidene tapijten. Naast het feit u de keuze heeft uit zes uiteenlopende kleurtinten, is het tapijt beschikbaar in twee formaten. 

In het keuzemenu op deze pagina kiest u eenvoudig het vloerkleed dat voldoet aan uw woonwens. Het tapijt ‘Grunge’ wordt vervaardigd uit acrylgaren: een makkelijk te onderhouden, duurzame keuze van textiel. Ook zorgt deze materiaalsoort voor lagere energiekosten en een optimale akoestiek. Met name in de herfst- en wintermaanden kan het uw energierekening ten goede komen. 

Brinker Carpets speelt met deze nieuwe collectie vloerkleden in op hedendaagse trends en ontwikkelingen binnen de interieurbranche. Als ontwerper en producent van hoogwaardige tapijten staat het bekend om innovatie, ontwikkeling en vernieuwing.

In deze serie heeft u keuze uit vier kleuren. U kunt daarnaast kiezen uit drie standaardmaten​.

Bent u geïnteresseerd in een vloerkleed van Brinker? U kunt de hele collectie van ​Brinker bekijken op onze website
Wilt u het kleed in het 'echt' bekijken? Kom dan gerust langs in één van onze showrooms in Utrecht of Cuijk (u kunt voor de zekerheid even contact opnemen met ons of op vloerkleed op voorraad is).
Voor meer informatie of specifieke vragen kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via +31 (0)85 8886 750 of chat met onze medewerkers. 

 

Specificaties
Materiaal
100% acrylgaren
Geschikt voor vloerverwarming
ja
Brandbestendig
ja
Antistatisch
ja
Geluidsabsorberend
ja
Geluiddempend
ja
Slipbestendig
ja
Laatst bekeken
betaalmethodes
privacybeleid cookiebeleid
© Vloerkledenvoordelig.nl
Gebruik van deze site betekent dat u de algemene voorwaarden van CBW erkende woonwinkels accepteert.